Igniting Workplace Enthusiasm
 
  Print  

Knowledge Center

Category:
 
Results: 31 Article(s) Found
Хората очакват последователност между думите и действията - Как да вдъхваме повече респект?
 
m_beach-f5449ad6d9
Economy.bg
Питър Хендъл, CEO на Dale Carnegie:"Редовните отпуски в рамките на годината повишават продуктивността, подобряват работата и спомагат за вземане на по-умни и креативни решения. "Въпросът не е дали трябва да почиваме, а как и къде", твърди той.
 
Dnes.bg
"Най-добрият начин да бъдат задържани кадрите е работодателите да успяват да разкрият пълния потенциал на всеки един, да се разкрие таланта му и да бъде назначен на подходящата позиция. "
 
mshishkova_0
Manager
За да е сигурен, че ще се чувства на мястото си, ще бъде полезно мислещият професионалист да проучи кои и какви са лидерите на организацията, към която предстои да се присъедини, каква е историята и културата на фирмата – онази, неписаната култура. Даже и фалиралите емблематични корпоративни гиганти си имаха своите внимателно съчинени и калиграфски изписани текстове за етичен код на поведение и морални норми.
 
Psychology Today, Jan 13
The answer most often lies in managerial relationships. A recent national study by Dale Carnegie Training placed the number of “fully engaged” employees at 29%, and “disengaged” employees at 26% - meaning nearly three-quarters of employees are not fully engaged (aka productive).
 
Managers of TNT, Hewlett-Packard, Astra Zeneca, UBB, Lloyd`s Register EMEA branch and CEZ share their experience with Dale Carnegie Training Bulgaria.
 
Mr. Mahan Tavakoli's interview about the ways of achieving success in business.
 
Results: 31 Article(s) Found
 

Blvd. Bulgaria 111, Floor 6, Sofia, 1404, BG
P:+359 2 439 6100

Follow us on

 
© 2017 Dale Carnegie & Associates, Inc.. All Rights Reserved.
Website design and development by Americaneagle.com